dimecres, 22 de desembre del 2010

0 'En el Punt de Mira' (30/11/2010)

1. Iker Casillas va fer unes declaracions estranyes. El porter madrileny va reconèixer ja fa uns dies que José Mourinho, el seu entrenador al Reial Madrid, és la millor persona que ha conegut mai.
Millor que la Carbonero?
Es veu que sí... el “marrón” és per a la seva família. Què pensaran familiars o amics de tota la vida?

2. Vistos els casos de Grècia i Irlanda, nosaltres també volem ser membres de la UE. Irlanda es va enriquir molt fa un tems a causa de liberalitzar el mercat i han acabat arruïnant-se ells sols. Pel simple fet de ser membres de la UE, s’els rescata i s’els dóna 85.000 milions d’euros. Així, tal quantitat per haver-se arruïnat ell sol. Podem nosaltres ser membres de la UE?

3. Amb la derrota de la Roja de ja fa dues setmanes contra Portugal, va rebre el Barça. Manolo Lama comparava l’equip perdedor amb el Barça i el guanyador amb el Madrid. Sona així:
Ell i tots els seus companys no deien el mateix per allà el mes de juliol, quan Xavi, Iniesta i companyia els van fer campions del món.
La resposta, ahir al Camp Nou.

4. Doncs sí, i més clar impossible. El Barça va passar per sobre del Reial Madrid fent un futbol, marca de la casa, que Guardiola va voler atribuir a Johan Cruyff i a Charlie Rexach segons va dir a la roda de premsa. Probablement sigui herència del Johan però també del Rexach i molt: el jugador no ha de córrer mai, això és feina de la pilota.
Quines van ser les reaccions a la casa blanca?
Cristiano Ronaldo en volia més. Ja ho sabem, ens vam quedar una mica curts. Si en volies vuit, el pròxim cop demana una dotzena.
José Mourinho va marxar enamorat de la banqueta blaugrana. El públic li demanava que sortís, però feia massa fred, queia pluja fina sobre l’estadi i el que estava veient era una classe de futbol que no es podia perdre per res del món donant instruccions als seus jugadors, que probablement haguessin estat inútils. Mourinho va marxar assumint la derrota tot i que no va entonar el “mea culpa” i a més a més va desafiar a la culerada esperant un enfrontament a la Champions. Ja ho sabem Mou aquí hi ha espectacle del bo. Torna quan vulguis
Els jugadors del Madrid se’ls hi va prohibir fer declaracions i van marxar amb la cua entre cames cap a l’aeroport.

5. De mentres, tres mil culers a Canaletes i 170.000 catalans connectats a Intereconomía seguint el Punto Pelota. Entre les 12 i les dues de la matinada, la tertúlia esportiva va aconseguir una mitjana de 15,4% de share. La xifra és espectacular ja que aquesta cadena no acostuma a arribar a l’1% dels espectadors catalans.

6. A Madrid n’hi havia que parlaven de fi de cicle. El que passa és que van posar la diana en un lloc equivocat tot i que casi l’encerten. A l’avinguda de Les Corts sembla que hi ha cicle per estona. No poden dir el mateix al C/Nicaragua de Sants.

dimarts, 21 de desembre del 2010

0 Continguts Programa 21-12-2010

Avui, recordarem l’entrevista a Josep Frank, i a la tertúlia, tractarem temàtiques com el derbi Barça- Espanyol i l’investidura del futur president de Catalunya, Artur Mas. També parlarem de Núria Gisper, la que és la primera dona en presidir el Parlament de Catalunya. Wikileaks, la desarticulació de la xarxa de pornografia infanti i la rebaixa de la edat de jubilació als 67 anys seran altres temes dels que també discutiran els tertulians d’aquesta setmana.
Les nostres habituals seccions La Veu al Teatre, en El Punt de Mira, La Veu Digital i El festival dels Ocells ens duran el millor de la música, el teatre, els espectacles, la tecnologia i la cultura. De tots colors, per a tots els gustos.