dimarts, 5 d’octubre del 2010

0 Tercer programa de la temporada: som-hi!

Avanç del programa: dimarts 05/10/2010

La Veu de l'Actualitat arriba carregada. Carregada d'informació, d'actualitat, de cultura i de noves seccions que no deixaran indiferents als nostres oients. El esdeveniments, temàtiques i debats del món que ens envolten és el que descobrirem avui des d'una perspectiva jove, no per això, menys rigorosa. Anem a veure quines sorpreses ens té preparades el programa.

Rodalia.info ofereix en temps real la informació sobre els serveis de Rodalies que aporten els seus usuaris via Twitter. Una manera de conèixer els retards, les incidències de les línies, i acostar-nos d'una forma més precisa i alhora, més humana, a aquest tipus de transport públic. Però rere aquesta pàgina web, hi ha una veu, hi ha un cap que l'han fet possible. L'entrevista serà l'encarregada de preguntar-li al creador d'aquesta iniciativa els secrets del seu invent, el perquè de tot plegat.

El dret a la lliure opinió pren forma a la tertúlia, el nostre espai dedicat a l'expressió. Avui posarem les cartes sobre la taula en temàtiques com la llengua a Catalunya, les valoracions de la Vaga General i la baixada de sous de Zapatero i Família Reial. A més a més, també dedicarem una estona a reviure el Concurs Casteller de Tarragona, tot un èxit.

L’habitual Laura Pitart ens presenta com a cada programa En el Punt de Mira”, una altra lectura de les noticies de la setmana, una perspectiva cínica, humorística i alternativa. A la secció Homo Economicus”, Lluís Capdevila, llicenciant en ADE per ESADE, ens descobrirà el mercat invisible del mercat laboral. Mantenint alguns espais, recuperarem la secció La Teva Aventura”, un èxit en la passada edició. Amb ella ens endinsarem pels racons de tot el món; avui, Gènova. I cap al final del programa, la Davínia Ventura ens acostarà El Festival dels Ocells”, cita obligatòria per a tots aquells que volen estar al corrent de la cultura viva. La novetat d'avui serà La Veu Digital”, no us la podeu perdre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada