dimarts, 19 d’octubre del 2010

0 Després de dues setmanes, torna La Veu de l'Actualitat!

Avanç del programa: dimarts 19/10/2010

De nou, “La Veu de l’Actualitat” torna a aparèixer a les nostres vides. I arriba amb la mateixa essència que la fa especial, carregada d’informació i d’actualitat, també de cultura i d’aquestes seccions que la componen i que la converteixen en una gran eina de comunicació però també d’expressió, de pluralitat. El que passa el món ho descobrirem avui des d’una perspectiva jove, no per això, menys rigorosa.  
Si et sembla, anem a veure quines sorpreses ens té preparades el programa d’avui, Albert. 
Sent tant sols una estudiant de teatre i interpretació, l’Anna Castillo pot presumir d’haver interpretat al personatge “Alma” al Musical “A” de Nacho Cano. La jove, a més, protagonitzarà la pel·lícula “Blog”, una estrena esperada i que dóna molt a parlar. Com es sent una jove actriu, com es viu la sensació de la fama i del prestigi, però també com afecta al dia a dia seran algunes de les preguntes que ens respondrà. Tot això, a l’Entrevista. 
La mediatització del rescat dels miners xilers i la magnitud del conflicte, el Cost de la Visita del Papa que cada dia s’aproxima més i la seva repercussió seran els protagonistes del debat. Els nostres tertulians però també reflexionaran sobre una realitat que ens afecta en la nostra quotidianitat més senzilla, com enfrontar-nos o millor dit, com reaccionar o posicionar-nos davant dels indigents al carrer o als transports públics? La millor solució és girar el cap? Oblidar-ho o emprendre mesures per millora la seva situació vital? I per finalitzar el debat, l’Assamblea de Compromissaris del Barça. Com podeu veure, tot una delícia. 
La habitual Laura Pitart ens presenta com a cada programa “En el punt de mira”, una altra lectura de les noticies de la setmana, una perspectiva cínica, humorística i alternativa. Mantenint alguns espais recuperarem la secció “Kamasutra” de María Galicia, un èxit en la passada edició. I cap al final del programa la Davínia Ventura ens acostarà “El Festival dels Ocells” cita obligatòria per a tots aquells que volen estar al corrent de la cultura viva. Sense oblidar, “La Veu digital”, no us la podeu perdre!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada