dimecres, 15 de desembre del 2010

0 'En el Punt de Mira' (14/12/2010)

1. El millor que els podria passar als controladors aèris és que Zapatero els prometi recolzar la seva reforma.

2. Presumpte cas de dopatge a l’esport espanyol. Marta Domínguez va ser detinguda dijous passat. Ens preguntem, com s’ho ha fet la policia per atrapar una atleta?

3. Seguint amb la fondista espanyola. Segur que us sonarà la imatge que va sortir publicada a molts mitjans el dia després de la detenció. A la fotografia de la que parlem, Marta Domínguez celebrava la plata aconseguida a Montjuic el passat mes de juliol amb una bandera espanyola i un toro al mig. Enlloc d’un toro, no hauria de sortir un camell? L’atleta, juntament amb l’especialista en medicina esportiva, Eufemiano Fuentes, estudien posar-se a treballar a l’Schlecker, una drogaria.

4. El Barça ha signat un acord de patrocini amb Qatar Foundation. Tenim certs dubtes que es tracti d’una ONG com algú ens ha volgut vendre. Primer, per què pertany a Her Highness Sheikha Mozah Bint Nasser Al-Missned-> la dona de l’Emir de Qatar. I segon per què no creiem que una fundació es pugui permetre el luxe de “llançar” 30 milions d’euros d’aquesta manera podent aprofitar-los per altres activitats. Tot i això, no volem sentir, com deien algunes pancartes de protesta vistes al Camp Nou, “Rosell, no aQATARem la teva decisió”. No queda més remei...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada