dimecres, 15 de desembre del 2010

0 La Veu Digital - Continguts

La applemania ens envolta, preparats per seguir-la?
Wikileaks no és un cas fàcil, avui parlarem dels controladors del material d’internet, de hackers, crackers i d’alguna altra filtració sonada.

El VGA, Els video game awards, els Oscar dels videojocs, es van entregar aquest cap de setmana a.
Com hem dit, el joc de l’any, l’Oscar a la millor obra ha sigut per Red Dead Redemption, un sandbox, al estil dels rand Theft Auto, amb un ambient de western.; que a més ha sigut la guanyador a nivell general de la nit amb 3 guardons el de millor joc, millor banda sonora i efectes de so i millor cançó original.
La millor companyia, l’equivalent a un oscar per a la millor productora ha estat Bioware per obres com Mass Effect.

De la mateixa manera trobem categories com millor protagonista d’un videojoc, per a categoria d’homes i dones, millor joc per a cada plataforma, o de contingut descarregable, i també clàssics com els de millor banda sonora, efectes sonors i cançó original, o de gràfics(similar al de fotografia a nivell d’Òscar). Fins i tot hi ha la categoria de millor adapatació d’un videojoc (ja sigui de llibre o de película) la qual ha guanyat Scott Pilgrim contra el mundo, adaptació de la película homonima i de la serie de televisio i dels comics.

Els reconeixements van més enllà i tamb´ñe es premia als actors que doblen els personatges dels jocs, entre els que cal destacar que en l’apartat d’actuació masculina, Gary Oldman o Daniel Craig optaven al premi per la seva actuació als jocs de James Bond i de Call of Duty, i en interpretació femenina Judi Dench, coneguda pel seu paper d’M a James Bond tambñe optà a un guardó.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada