dimarts, 15 de març del 2011

0 Editorial 08-03-2011

Avui fa tot just un any que Catalunya s’aixecava tota enblanquinada, i ningú es podia arribar a imaginar la magnitud i les dificultats que produiria una nevada tan generalitzada i extensa per tot el país.
Va ser un dia caòtic per molta gent que van haver de fer nit a la carretera, moltes comarques Gironines amb molts problemes de subministrament elèctric i que a hores d’ara encara hi ha un 10% dels afectats que no han obtingut la compensació econòmica pels perjudicis provocats. I s’ajunta amb un anunci que ha fet avui mateix l’empresa FECSA-ENDESA que reconeix que tot i estar millor les instalacions, si tornés ha haver-hi aquella nevada, tornaríen a haver problemes de subministrament.
I tot això es va ajuntar amb unes autoritats que els seus màxims responsables no els hi vam poder veure el pèl i que tan sols van enviar missatges puntuals a la població. Un desastre organitzatiu pèssim que esperem que hagin après dels errors.

I aquesta setmana coincidint amb el dia Internacional de la Dona els polítics com sempre han aprofitat per fer un missatge institucional i mostrar el seu rebuig a qualsevol moviment o comportament masclista, i per suposat per posicionar-se totalment en contra del maltractament de gènere.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada