dimarts, 9 de novembre del 2010

0 'La Veu al Teatre', la gran novetat de La Veu!

Avanç del programa: 09/11/2010

Com es viu una profunda experiència en el món de la política? Què succeeix quan la militància en un partit polític dóna els seus fruïts? Roger Montanyola, Secretari General Unió de Joves i candidat a les llistes de CIU per a les eleccions al Parlament de Catalunya, ens explica les seves vivències personals. El que és el número 35 a la llista de Barcelona serà el nostre gran protagonista de la tertúlia d’aquesta setmana.


A més a més, Joan Sabé, un noi amb una estricta i convincent fe catòlica, ens explicarà la seva relació amb la religió, arran de la visita del Papa.
Valoracions sobre la visita del Papa i també els resultats publicats del Baròmetre del CEO a data del passat 5 de noviembre seran els dos punts fonamentals de la tertúlia. En aquest espai de debat, de reflexió, de precisió i de lliure expressió ens hi acompanyaran Oriol Guinovart i una de les veus més compromeses de La Veu, Laura Pitart.
I al programa d’avui, sorpreses, i noves seccions. Laura Martí ens presenta Píndola Crítica i Ana López Magallón ens ofereix La Veu al Teatre, la gran novetat. Junt amb aquestes, les nostres habituals: La Copa en Joc, La Veu Digital, En el Punt de Mira i el Festival dels Ocells.
Preparats?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada