dimecres, 29 de setembre del 2010

0 'En el Punt de Mira' (28/09/2010)

Una setmana més, segueix "En el Punt de Mira":
  • Com que torna la Lliga de Campions i juga el Reial Madrid, us preguntem si l’anterior jornada europea us vau fixar en la cara de Cristiano Ronaldo al finalitzar el partit contra l’Ajax? En sentir el xiulet final de l’àrbitre, el jugador portuguès va enfilar cap el vestuari, quan els seus companys encara agraïen el suport del públic. El motiu? Va xutar fins a onze vegades a porteria i no va aconseguir marcar ni un gol. Això que el dia abans, Cristiano havia dit que tenia "feeling" amb la Champions. I tant, noi! Ves amb compte que no t’empatxis de "feeling" amb la teva afició!!!

  • Demà hi ha vaga general però els professionals del dret laboral tenen un motiu per estar d’enhorabona. Com les orenetes cada primavera, els polítics també tornen al niu, sobretot quan perilla la poltrona. Celestino Corbacho, encara Ministre de Treball i d’Immigració, deixarà el càrrec a Madrid, però no anirà a l’atur. S’incorporarà a les llistes del PSC per ajudar Montilla en el seu afany d’aplegar tants vots com milions d’aturats. Benvingut a la seva segona casa ex-ministre i recordi que té quinze dies per tramitar la sol·licitud de la prestació d’atur davant la OTG que li correspon pel seu domicili.

  • El túnel de l’AVE ja està a 255 metres del temple de la Sagrada Família. I tenim un dubte: si la tuneladora ensorra el temple, quants partits de sanció li cauran al conductor de la màquina?

  • Mentre Montilla aixecava la setmana passada el teló del Teatre Romea, potser com un preludi del que serà la campanya electoral que ja tenim a sobre, s’ha realitzat un sondeig en el que s’afirma que si Belén Esteban, tertuliana de la premsa del cor, decidís formar un partit polític i presentar-se a unes eleccions generals seria la tercera força al Congrés dels Diputats, per darrera de populars i socialistes. A més, seria a Catalunya on obtindria més vots, malgrat temps enrere assegurés en directe que els catalans som sis milions de burros. Si l’enquesta és fiable, segur que sí que ho som...

  • Algú li ha dit a Guardiola que existeixen els abrics i els impermeables? No és la primera vegada que es posa sota la pluja en ple partit, vestit amb americana, per donar instruccions als seus. Encara que estigui diluviant, "Masies Pep" aguanta. És tan èpic com innecessari.

  • Es pot fer pont aprofitant la vaga? Per davant i per darrera, és a dir, agafar-se la setmana sencera de festa i enlloc de fer vaga, fer el vago. Als piquets els hi agradaria o no? I un últim dubte, el conseller Saura farà vaga? Existeix una petita contradicció entre el seu càrrec i el seu partit. Iniciativa, ha anunciat que dimecres farà vaga però com a conseller dels Mossos d’Esquadra haurà de controlar els seus amics piquets.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada