dimecres, 29 de setembre del 2010

0 'En el Punt de Mira' (21/09/2010)

Cada setmana us donarem, en pocs minuts, una visió diferent de l’actualitat. Una veu irònica, crítica i també humorística. Intentarem que somrigueu ni que sigui una mica! Aquí teniu la secció del dimarts passat:

  • José Luis Rodríguez Zapatero va deixar anar aquest setembre una de les millors frases de l’estiu. Segons el socialista, molta gent que està a l’atur i que paral·lelament s’està formant no se l’hauria de comptabilitzar en els índexs de desocupació...!!! És clar que no, i si un aturat està pensant en posar-se a treballar, tampoc el tinguem en compte a les llistes d’atur! I si té un familiar que sí que treballa, tampoc! Realment, el president del govern espanyol ha apostat per tenir una visió diferent del que es considera ocupació i desocupació.
    A més a més, diu que aquests aturats que reben algun tipus de formació, estan treballant... “per al país”. Quin treball tan reconegut, que al cap de dos anys de ser-hi, deixa de pagar-te.
    Mira que som desagraïts, nosaltres els ciutadans. Si li hauríem de donar les gràcies a aquest “honest” dirigent per estar submergits a la crisi econòmica. Ja ho sabeu, a treballar pel país! Si sabeu quin...

  • Avui tot just fa una setmana, els aficionats del Reial Madrid –que tenen vertigen al veure’s un punt per sobre del Barça a la Lliga– van celebrar un gol blaugrana! Sí, sí, és cert. Quan es fregaven les mans perquè el Panathinaikos s’avançava en el marcador, no els va donar temps de seure que Messi ja havia fet l’empat. Quina explicació devien donar després?

  • Eduardo Inda, director del diari Marca, és tot un exemple de professionalitat i rigor periodístic. No ho diem per allò de “por lo civil o por lo criminal”. En la seva editorial diària, la setmana passada Inda avisava Xabi Alonso que en el partit de dimecres contra l’Ajax es veuria les cares amb De Jong, aquell jugador, ¿o hauríem de dir karateka?, que li va donar una patada al pit a la final del Mundial de Sud-Àfrica. El problema és que sí, a l’Ajax hi ha un jugador que es diu De Jong, però de nom Siem (que a més és de color blanc) i el karateka es diu Nigel, és de color negre i juga a Anglaterra (Manchester City). La cosa canvia una mica, no senyor Inda?

  • França segueix fent fora la gent i això acabarà malament. Què passarà el dia que Romania decideixi expulsar els romanesos d’ètnia gitana del seu país? El dia que passi hi haurà corredisses i fliparem!!!

  • De nou parlem de Zapatero. Escolti’n que va dir durant la festa dels socialistes catalans a Gavà: “Frente aquellos que quieren utilizar a Catalunya para sacar rédito en España” (Recordeu la frase de “Apoyaré la reforma del Estatut que apruebe el Parlamento de Catalunya”). Com diria Joan Laporta: “No me gusta nada que los embauquen, que los engañen. No caigan en la trampa”. Nosaltres no hem d’afegir res més, jutgi’n vostès mateixos.

  • I per acabar, recomanem a tots els usuaris habituals de rodalies que s’abstinguin d’agafar els trens cada dos dies. Divendres, avaria per la pluja. Dilluns, una altra avaria per falta de tensió. Dijous toca averia perquè sí!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada