dilluns, 27 de setembre del 2010

0 Què ens trobarem en el programa d'aquest dimarts 28?

Avanç del programa: dimarts 28/09/2010

El millor del pop amb pinzellades de rock alternatiu es el que presenten la banda catalana Vuit. Uns temes càlids i dolços però alhora compromesos que ens descobreixen en el seu disc debut Un dia qualsevol. D'això i de molt més, en parlem amb ells, a l'entrevista.
A la tertúlia, el nostre espai dedicat a l'expressió, posarem les cartes sobre la taula en temàtiques com la Vaga General, el polèmic debat dels correbous i el nou comunicat d'ETA. També dedicarem una estona a parlar de Bolonya i el efectes de la seva aplicació.

Les noves seccions de la temporada tindran el seu lloc: Laura Pitart ens presenta “En el Punt de Mira”, una altra lectura de les noticies de la setmana. A la secció “Homo Economicus” Lluís Capdevila, llicenciant en ADE per ESADE, ens descobrirà els millors trucs per moure'ns amb més facilitat pel món. Mantenint alguns espais, recuperarem la secció “La Teva Aventura” un èxit en la passada edició. Amb ella ens endinsarem pels racons de tot el món, avui les terres celtes d'Escòcia. I cap al final del programa la Davínia Ventura ens acostarà “El Festival dels Ocells”, cita obligatòria per a tots aquells que volen estar al corrent de la cultura viva, dels espectacles i concerts més importants del nostre territori. La novetat d'avui ve de les mans de Raquel Vélez, “Europa en Juego”, un espai dedicat al futbol.
Un punt de vista jove, fresc i dinàmic, però no per això, menys rigorós, a La Veu de l'Actualitat d’aquesta setmana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada